Регистрация

Рязане и почистване на ананас



Рязане и почистване на ананас
Лесно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 7290

Как се маха сърцевината на ананас и на какви парчета най-лено се реже.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Зрелият ананас се познава по благоуханния мирис, който идва от плода, а също така и от възможността да се откъсне листенцето му. Когато дойде моментът за разрязването му, ще видите, че в средата си има твърда вътрешност, която трябва да се отстрани, както и неприятните бодилчета в близост до кората. Тогава го разрежете по дължина през средата и после на четвъртини и съответно на осмини. Вече можете да махнете с едно движение на ножа и кората, и вътрешността, като останат само страхотни парченца свеж и зрял ананас.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта