Регистрация

Рулца от свинско месо

Рулца от свинско месо
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 7279

Пълнено свинско с моркови, кисели краставички и гъби.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 г свинско месо от бут
  • 5 гъби печурки
  • 1 морков
  • 50 г кашкавал
  • 3 кисели краставички
  • 4 топени сиренца
  • 1 ч.л. черен пипер
  • 1 ч.л. масло
  • 3 с.л. олио

Начин на приготвяне:

1. Месото нарязвате на парчета с дебелина от 1 см и дължина и ширина около 7-8. Начуквате ги, за да ги изтъните още повече.

2. Краставичките нарязвате на ивици, морковите също – те трябва да са полусварени. Гъбите задушавате с масло и също нарязвате на парчета.

3. Върху всяко парче месо намазвате топено сирене и редите кашкавал, морков, краставичи и гъби. Поръсвате с малко черен пипер.

4. Завивате месото стегнато на руло и го защипвате с клечки за зъби, за да не се разгъне. Готовите рулца, запържвате в тенджера с мазнината от всички страни, а след това се запичат във фурната за около 20 мин. на 180 градуса.

Добър апетит!

Рейтинг и коментари

5 отлична
7
4 мн. добре
0
3 става
2
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта