Ризото с моркови и тиквички
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 4821
Ризото със зеленчуци, бяло вино и пармезан.
Приготвянето на ризото в домашни условия не е философия - то просто изисква да решите с какви зеленчуци го предпочитате, да жертвате малко качествено бяло вино в името на уникалния му сос и да запретнете ръкави, за да го запържите. Към дадената рецепта можете да добавите скариди, рачешки рулца или късчета пилешко месо, ако не сте свикнали да сядате без мръвка на масата.
Най-важните съставки
бяло вино, вода, грах, лук, масло, моркови, настърган пармезан, олио, ориз, пармезан, сол, сол и пипер, тиквички, червен лук, черен пипер
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 55 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ