Ризото с гъби и подправки
Средно | Порции 3-6
| Видяна: 3576
Гъбено ризото с манатарки.
Страхотна гарнитура с гъби и ориз или пък безмесно ястие, ако сте решили да хапнете постничко. Привържениците на тежките пости могат да заменят маслото със зехтин, а пармезана с тофи, но да знаят, че отново ще се лишат от оригиналния вкус на ризото.
Най-важните съставки
вино, гъбен бульон, гъби, гъби манатарки, дафинов лист, зеленчуков бульон, копър, лук, магданоз, масло, моркови, настърган пармезан, ориз, ориз „Арборио”, пармезан, ризото, сол, целина, чесън, шалот
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ