Регистрация

Разядка с херинга и стафиди

Разядка с херинга и стафиди
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 2270

Сос за мазане на филии с риба, ябълка, лук и масло.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 250 грама филе от херинга
  • 1 ябълка
  • 2 филии бял хляб
  • 2 яйца
  • 100 грама масло
  • стафиди
  • 1 глава лук

Начин на приготвяне:

1. Накиснете стафидите в гореща вода за 20-30 минути и след това ги отцедете.

2. Нарежете херингата на хапки или филенца.

3. В блендер или месомелачка сложете обелената и нарязана на парчета ябълка, лука - обелен и нарязан на четвъртини, разполовените варени яйца, маслото - размекнато на стайна температура и хляба, намокрен и отцеден. Смелете или пасирайте до получаването на хомогенна смес.

4. Смесете своеобразната кайма с парчетата риба и стафидите.

5. Поднесете като разядка или намазана върху препечен хляб или сухари.

 

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта