Регистрация

Разликата между ябълков, винен и балсамов оцет



Разликата между ябълков, винен и балсамов оцет
  |   Порции   |   Видяна: 9619

Балсамикото също се прави от вино, но процесът на производство е различен.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     На пазара има множество видове оцет, които се различават по цена и качество. Ако ви трябва най-качествения, то спрете се на балсамов, но имайте предвид, че за пълното му отлежаване са нижни 12 години, така че цената наистина ще бъде солена. Има и негови варианти, които не са така полезни и обаятелни на вкус, но имитацията е доста сполучлива и може да залъже добре по-неопитния език. Ябълковият оцет е полезен и здравословен, богат на витамини и минерали и безпощаден към подкожните мазнини. Нормалната цена за качествен ябълков оцет е 10-12 лв. за литър. Най-евтин, но и най-малко полезен е виненият. Той се прави от комбинация от различни вина.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
4
4 мн. добре
4
3 става
3
2 едвам
0
1 трагедия
3
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта