Регистрация

Как се прави домашен ябълков оцет



Как се прави домашен ябълков оцет
Средно   |   Порции 1   |   Видяна: 28844

Лечебните тайни на оцета и още множество полезни свойства на киселата подправка.

Оцени рецептата
Любима рецепта
  • Кога и как хората са открили оцета, за какво са го използвали от древността до наши дни?
  • Кои свойства на оцета са малко известни на хората днес? 
  • Как да познаем качествения оцет и да го различим от изкуствената кисела течност, която ни продават на пазара?
  • Как да си направим оцет вкъщи?
  • Защо е важно да използваме оцета като подправка?

Отговорът на този и още много въпроси - вижте в предаването "На кафе" с Гала по Нова ТВ и научете любопитни факти от извора - експертът д-р Мария Папазова!

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 7 дни

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
27
4 мн. добре
11
3 става
9
2 едвам
10
1 трагедия
27
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта