Пържоли с картофи, грах, царевица и ябълково пюре
Трудно | Порции 3-8
| Видяна: 2506
Риба с цитрусови плодове и хлебен кейк с ябълки, канела и рози.
Епизод 108 - Сезон 2
Дължина: 23:55
Излъчено на: 2012-02-16 11:30
Днес ще готвим с актьорът и кулинар Кенуъд Хил:
- Два вида риба - пангасиус и сьомга, запечени във фолио с два цитруса - портокали и мандарини.
- Брънч със свински пържоли и богата картофена гарнитура, царевица, грах и ябълково пюре.
- Когато си направите този десерт, от фурната ще се разнесе познатия примамлив аромат на препечена кафява захар, ябълки, канела и яйчен крем - това е английски хлебен пудинг с ябълки и сладко от рози.
Най-важните съставки
бяло вино, ванилия, грах, зелена ябълка, канела, каперси, картофи, кафява захар, кимион, мандарини, масло, мед, мляко, портокал, розова вода, свински пържоли, Свинско, свинско филе, сол, сол и пипер, сьомга, филе от сьомга, хляб, царевица, черен пипер, ябълки, яйце
Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ