Пържено телешко в бяло вино
Телешко в масло с кашкавалена коричка.
Бон Апети
Излъчен на 04.04.2016
Телешкото месо изисква особен подход, за да се превърне в крехко и вкусно ястие. Тук готвим филенце от теленце, овъргаляно в сирене грана падано, но вместо да търсите изискания кашкавал, можете да го замените и с обикновен. Мръвките се изтъняват и овкусяват със сол и пипер, получават своята кашкавалена прегръдка и се запържват, а след това остават да къкрят в тигана, където се долива бяло вино и се настаняват скилидки чесън. Крехкото месо се поднася с редуцирания сос от готвенето, обогатен с добавка от масло. Ето как лесно можете да сготвите храна за романтична вечеря или луксозно събиране в домашни условия.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ