Пържено пилешко с шарени чушки
Средно | Порции 2-3
| Видяна: 3135
Пиле на тиган с чушки и лук, поднесено върху бял ориз.
Вместо обикновеното пържено пилешко месце, шеф-готвачът на списание Меню предлага да добавите в тигана различни по цвят чушки и малко лук, за да получите една вкусна и добре изглеждаща манджа с пиле. Вижте как се прави:
Най-важните съставки
бяло вино, вино, жълта чушка, зелен лук, зелена чушка, зелени чушки, зехтин, лук, нишесте, олио, ориз, пиле, пилешки бульон, пилешко месо, пилешко филе, червени чушки, чесън, чушки
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ