Регистрация

Пържена пъстърва по мелничарски



Пържена пъстърва по мелничарски
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 3553

Пъстърва на тиган с масло и каперси.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 25.01.2016

Пържени филета от пъстърва, предварително овъргаляни в брашно, за да образуват апетитна хрупкава коричка - това е само налочото за лесната рецепта, позната като пъстървата на мелничарката или пъстърва по мелничарски. Можете да опитате и с друг вид риба, ако идеята ви се понрави. След като филетата са готови, се прави сос от масло, магданоз, каперси и лимонов сок, с които поливаме пържената рибка. Цялото приготовление отнема около половин час.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. ПИЛЕ
  2. Торта
  3. Див
  4. риба
  5. рак
  6. 32
  7. сърца
  8. к
  9. орехи

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта