Пълнено свинско контрафиле с ябълки
Средно | Порции 4
| Видяна: 7892
Цели ябълки в бутер тесто и луксозна и лесна гарнитура с праз лук и картофи.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 30.10.2014
Днес ще готвим храни за студените дни:
- Свинско руло от контрафиле с ябълкова плънка и сладък сос от ябълков сайдер, масло и горчица.
- Перфектната гарнитура - печена питка от картофено пюре с топинг от карамелизиран праз лук и кубчета бекон.
- Уникален есенен десерт - печени цели ябълки със сметана, орехи и канела в коричка от бутер тесто.
Най-важните съставки
бекон, бутер тесто, бял пипер, ванилова захар, вода, горчица, джинджифил, дижонска горчица, жълтък, зехтин, картофи, лук, масло, мляко, олио, орехи, праз лук, розмарин, Свинско, свинско филе, сметана, сол, сол и пипер, черен пипер, чесън, ябълки, ябълков сайдер, яйце
Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ