Пълнени рулца от раци с кашкавал
Рулца от раци с плънка от кашкавал и майонеза.
Необходими продукти:
- 1 опаковка рулца от раци
- 150 г кашкавал
- 1-2 скилидки чесън
- 2 с.л. майонеза
- пресен копър
Начин на приготвяне:
1. Рулцата от раци оставете да се размразят и стоплят добре на стайна температура. Така ще станат по-еластични и няма да се късат.
2. Кашкавала рендосайте, чесъна намачкайте на паста, а листенцата на копъра наситнете.
3. Смесете чесъна и кашкавала с майонезата.
4. Взимайте рачешко рулце, развивайте го внимателно (след третото ще придобиете рутина) и намазвайте с майонезената смес. Завивайте обратно. Дори и да се скъсат, пак се получава.
5. На финала топвайте двата края на рулцето в наситнения копър.
6. Подредете в плато и дръжте в хладилник до момента на сервирането.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ