Пълнени гъби
Средно | Порции 2
| Видяна: 5979
Пълнени гъби с кайма.
Необходими продукти:
- 12 средни гъби шитаке
- 120 г свинска кайма
- 1 с. л. соев сос
- 1/2 с. л. захар
- малко сусамово олио
- 50 г пармезан
- зехтин или зеленчуково олио
Начин на приготвяне:
1. Разбъркайте свинската кайма със соевия сос, захарта и сусамовото олио.
2. Извадете пънчето на гъбите, напълнете с каймата.
3. Намаслете съд със зехтин, подредете пълнените гъби и поръсете отгоре пармезан.
4. Печете във фурна на 150°С около 20 мин., докато месото се сготви.
5. Поднесете!
Най-важните съставки
гъби, гъби шийтаке, захар, зеленчуково олио, зехтин, кайма, настърган пармезан, пармезан, свинска кайма, соев сос, сусамово олио
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ