Регистрация

Пълнена кожа от пилешки бутчета



Пълнена кожа от пилешки бутчета
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 1326

Пълнена кожа от пилешки бутчета с гъби, месо и кашкавал.

Оцени рецептата
Любима рецепта

След като Всегда Вкусно успяха да покажат как се пълни кожа от пиле с пилешкото месо на птицата (Вижте ТУК), следва и видео, в което кожата от пилешките бутчета се изпича с плънка от месото, гъби, зеленчуци и кашкавал, за да се получи страхотно винено мезе или табиетлийско ястие, с което домакинът определено ще бъде запомнен.

За целта първо се прави запръжка от лук, гъби, чесън и чушки, която се овкусява единствено със сол и пипер. Следва урок по вадене на бутчето с все костта от кожата, така че да остане капачето с кожата и да се превърне в своеобразно було. Изваденото месо се добавя към запръжката и за спойка се забърква с рендосан кашкавал. После всичко това се прибира в кожата.

Получените пакетчета се запичат на фурна, а при сервиране е трудно да се определи дали са по-вкусни или по-красиви. Как се правят - научете от видеото, а ако искате точната рецепта - кликнете ТУК.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта