Регистрация

Пролетна баница с ориз и спанак



Пролетна баница с ориз и спанак
Средно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 2164

Клин със зеленища и домашни кори за баница.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 20.04.2016

Баница с домашни точени кори правим днес като приветстваме пролетта със зелената плънка на солената питка със зеленчуци. Домашните кори замесваме от обикновено тесто с три съставки - брашно, оцет и сол, а за вътрешността смесваме полусварен ориз с шокирани листенца спанак, пресен лук, копър и чесън. След това остава да изпечете тестеното изделие и да се насладите на една стабилна храна за българи.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта