Провансалска супа с паста, моркови и боб
| Порции
| Видяна: 3014
Пържено заешко с доматен сос и гъби и пухкав бял хляб с провансалски подправки.
Епизод 3 - Сезон 4
Дължина: 22:48
Излъчено на: 2013-09-11 11:30
Днес ще готвим с провансалски подправки:
- Градинарска супа с макарони, картофи, моркови, зелен фасул и дресинг от босилек.
- Домашен хляб с аромат на портокалов ликьор, мащерка, розмарин и босилек.
- Пържено зайче с гъби кладница, домати и подправки.
Най-важните съставки
босилек, брашно, вода, гъби, гъби кладница, домат, заешко, зелен фасул, зехтин, картофи, ликьор, макарони, мащерка, мая, моркови, олио, паста, портокалов ликьор, розмарин, салвия, сол, сол и пипер, тиквички, черен пипер, чесън
Време за приготвяне:
Време за готвене:
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ