Регистрация

Постен грах с гъби по индийски



Постен грах с гъби по индийски
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2715

Люти печурки с грах.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 18.03.2016

Ето рецепта за индийски аламинут, който е подходящ за основно ястие, ако постите или не се храните с животински продукти. Но също така върши и добра работа като гарнитура към някоя мръвка. Готви се елементарно - първо се запържва лука и кимиона, след това се добавят печурките, стоят на огъня докато омекнат, после идва и грахта, а накрая се овкусява с кориандър, сол, черен и лют пипер според предпочитанията.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта