Постен грах с гъби по индийски
Лесно | Порции 2
| Видяна: 2715
Люти печурки с грах.
Бон Апети
Излъчен на 18.03.2016
Ето рецепта за индийски аламинут, който е подходящ за основно ястие, ако постите или не се храните с животински продукти. Но също така върши и добра работа като гарнитура към някоя мръвка. Готви се елементарно - първо се запържва лука и кимиона, след това се добавят печурките, стоят на огъня докато омекнат, после идва и грахта, а накрая се овкусява с кориандър, сол, черен и лют пипер според предпочитанията.
Най-важните съставки
грах, гъби, гъби печурки, кимион, кориандър, лук, лют пипер, олио, пипер кайен, сол, сол и пипер, червен пипер кайен, черен пипер
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 25 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ