Питателна зелена салата с месо и авокадо
Засищаща салата с айсберг, телешко филе, червен боб, царевица и лук.
Салата със статуса на леко основно ястие показва Беатрис, която ни споделя своите идеи за правилно хранене и здравословен начин на живот. Рецептата е за богато предястие с месо, варива, пресни зеленчуци и богати на витамини плодове, които влизат в направата на дресинга, за да можем накрая да сервираме нещо вкусно, наяждащо, полезно и бързо за приготвяне.
Предварително си обтриваме две телешки пържоли със сол и черен пипер и ги счукваме докато се изтънят. После в купа накъсваме айсберг или други пресни листа по желание. След това добавяме отцедени от консервата царевица и червен боб, разполовяваме чери домати и режем червен лук и червена чушка. Дресинга приготвяме от намачкано авокадо, смесено със сол, зехтин, сок от лайм или лимон и малко оцет по желание.
Накрая запичаме месото на тиган, нарязваме на лентички и добавяме в салатата, която овкусяваме с дресинга и поднасяме.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ