Пипкав маслен индонезийски кекс с много яйца и сини сливи
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 3635
Телешки джолан със зеленчуци на бавен огън и постна пълнена целина с моркови.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 21.11.2014
Днес ще готвим нещо с месце, едно постно ястие и пипкав десерт:
- Печен телешки джолан с моркови, лук и пащърнак.
- Пълнени постни глави целина със зеленчуков микс.
- Индонезийски връткав кекс по немска рецепта със сушени сини сливи много масло, много яйца и много захар. Една рецепта, която грабва с вкуса си, но изисква доста внимание.
Най-важните съставки
белтъци, брашно, бренди, ванилова захар, вода, дафинов лист, джинджифил, доматена салца, доматено пюре, жълтък, зехтин, канела, кондензирано мляко, лук, магданоз, масло, мащерка, моркови, олио, пащърнак, риган, свински джолан, сини сливи, сол, сол и пипер, телешко, целина, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 5 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ