Пилешки дробчета с гъби и бекон на шиш
Средно | Порции 3-5
| Видяна: 4567
Млечна напитка с шоколад, боб с моркови и салата с булгур.
Епизод 194 - Сезон 2
Дължина: 22:10
Излъчено на: 2012-06-19 11:30
Днес ще готвим с ментов аромат:
- Студена млечна шоколадова напитка с аромат на мента.
- Тосканска рецепта за боб с моркови и градински чай.
- Пилешки дробчета, увити в бекон и изпечени на шиш в акомпанимента на гъби.
- Салата с булгур, домати, сирене и силен аромат на джоджен.
Най-важните съставки
бадеми, бекон, боб, булгур, бял боб, бяло вино, вино, вино марсала, вода, градински чай, гъби, гъби печурки, джоджен, зехтин, зехтин Extra Virgin, лайм, лед, люта чушка, магданоз, масло, мента, мляко, моркови, натурален шоколад, пилешки дробчета, салвия, сирене, сирене фета, сламурено сирене, сол, сол и пипер, целина, червен лук, черен пипер, черен шоколад, чери домати, чесън, шоколад
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ