Регистрация

Пилешки гърди с гъби и кашкавал

Пилешки гърди с гъби и кашкавал
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 3664

Рулца от пилешко с гъбена плънка и кашкавалена коричка с майонеза.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 грама пилешки гърди
  • 400 грама гъби от буркан
  • 150 грама лук
  • 50 грама кашкавал
  • майонеза, черен пипер и сол на вкус
  • 2 с.л. растителна мазнина

Начин на приготвяне:

1. Нарежете пилешките гърди на тънки пържолки. Овкусете ги със сол и черен пипер.

2. Нарежете лука на малки кубчета и го запържете в растителната мазнина. Щом започне да става прозрачен, добавете в тигана и гъбите, нарязани на тънки полумесеци.

3. Във всяко пилешко филенце сложете от плънката с лук и гъби и завийте на рулце. Подредете ги в тавичка. Най-отгоре сложете майонеза.

4. Печете в предварително загрята на 180-200 градуса фурна за 30-40 минути. Когато месото е готово, поръсете го с настъргания кашкавал и печете още 2 минути докато се разтопи.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта