Печено телешко с кашкавал по френски
Лесно | Порции 2
| Видяна: 3508
Телешко на фурна с лук, майонеза и кашкавалена коричка.
Необходими продукти:
- 500 грама телешко месо
- 1 глава лук
- 150 грама кашкавал
- 1 опаковка майонеза
- сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
1. Нарежете телешкото на филийки с дебелина около сантиметър, начукайте пържолките, посолете и опипрете двустранно. Поставете ги на дъното на намазнена тавичка.
2. Нарежете лука на полумесеци и го наредете върху пържолите.
3. Рендосайте кашкавала, поръсете го отгоре, а за финал изсипете и майонезата. Печете във фурната до готовност (около 45 минути до 1 час).
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ