Регистрация

Печено телешко с кашкавал по френски

Печено телешко с кашкавал по френски
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 3508

Телешко на фурна с лук, майонеза и кашкавалена коричка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 грама телешко месо
  • 1 глава лук
  • 150 грама кашкавал
  • 1 опаковка майонеза
  • сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

1. Нарежете телешкото на филийки с дебелина около сантиметър, начукайте пържолките, посолете и опипрете двустранно. Поставете ги на дъното на намазнена тавичка.

2. Нарежете лука на полумесеци и го наредете върху пържолите.

3. Рендосайте кашкавала, поръсете го отгоре, а за финал изсипете и майонезата. Печете във фурната до готовност (около 45 минути до 1 час).  

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта