Печено телешко за цяла нощ
Лесно | Порции 4
| Видяна: 4414
Телешко със сос от нар върху ориз с куркума.
Бон Апети
Излъчен на 28.10.2016
В кухнята се готви телешко на бавен огън. Месото от врат влиза в тава с капак и се залива с редукция от сос от нар, а след това отива във фурната на слаб огън за минимум 8 часа. Така мускулните влакна на мръвката се преформират в желатин, а тя се превръща във вкусно и крехко изкушение. Поднасяме я върху ориз с лук и куркума, като него можете да замените с другия любим приятел на телешкото - картофеното пюре.
Най-важните съставки
куркума, мед, моркови, нар, ориз, сок от нар, сол, сол и пипер, телешко, телешко филе, червен пипер, черен пипер
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 12 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ