Печени пържоли във сос от синьо сирене
Лесно | Порции 4
| Видяна: 4170
Печено свинско месо със сос от праз лук, синьо сирене и горчица.
Бон Апети
Излъчен на 26.02.2016
Обикновените свински пържоли могат да станат истински лукс в чиния, ако се опитате да направите към тях дори и елементарен сос. Първо печем филенце от прасенце на тиган, а след това подреждаме в тавичка и заливаме с млечен сос, в който има запържен в масло праз лук, разтопено синьо сирене и дижонска горчица. Представете си аромата и сочността на месо, сготвено с тази заливка.
Най-важните съставки
горчица, дижонска горчица, естрагон, масло, мляко, олио, праз лук, Свинско, свинско филе, синьо сирене, сол, сол и пипер, черен пипер
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ