Регистрация

Печени картофи с яйца в йенска тенджера



Печени картофи с яйца в йенска тенджера
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 4024

Постен гювеч с картофи и доматен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 04.11.2015

 

Ако сте решили този път основното ястие да е без месо, то ето една идея как да си направите нещо като гювече, но в йенска тенджера - приготвя се бързо, лесно, а и е много вкусно - първо се пекат картофките, нарязани на едри полумесеци и овкусени със самардала. След това се прави лучена запръжка с доматен концентрат. Печените картофи се смесват с нея, изсипват се в йенска тавичка и се оформят гнезда, за да се чукне в тях по едно яйце. Ако вече сте заинтригувани, вижте във видеото как точно се прави това.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта