Регистрация

Печена тиква с мляко, захар и яйца



Печена тиква с мляко, захар и яйца
Лесно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 12433

Млечен десерт с тиква.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Печени на фурна парченца тиква, потопени в разбито мляко с яйца и захар - класически балкански десерт, който обичат и малки, и големи. Толкова е лесен, че и децата могат да го приготвят, а карамеления му вкус е неустоим. Ако сте забравили за този елементарен начин да подсладите живота си, то направете го сега.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1.30 ч.

Рейтинг и коментари (3)

5 отлична
9
4 мн. добре
6
3 става
4
2 едвам
4
1 трагедия
3
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта