Регистрация

Паста от цвекло с плънка от сирене



Паста от цвекло с плънка от сирене
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 1325

Тестени хапки от цвекло и семолина с плънка от сирена.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излчен на 14.02.2017

Правим си домашни тортилени в червено, защото към брашното за тестеното изделие добавяме печено цвекло. Рецептата е странна и леко пипкава, но ако сте решили да посветите време, за да сготвите нещо по-различно и нетрадиционно, ето ви добра идея да импровизирате с луксозно и красиво ястие, което се отдалечава от хранителните навици на българина. Докато правим тестото отделно изпичаме пилешки фенер, който после варим в компанията на моркови, праз лук и подправки. От червеното тесто замесваме пелмени, които пълним със смес от козе сирене и рикота. Сваряваме пелмените и ги поднасяме с отцедения бульон от варенето на печените пилешки кокали - странно, но вкусно!

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта