Паста от цвекло с плънка от сирене
Тестени хапки от цвекло и семолина с плънка от сирена.
Бон Апети
Излчен на 14.02.2017
Правим си домашни тортилени в червено, защото към брашното за тестеното изделие добавяме печено цвекло. Рецептата е странна и леко пипкава, но ако сте решили да посветите време, за да сготвите нещо по-различно и нетрадиционно, ето ви добра идея да импровизирате с луксозно и красиво ястие, което се отдалечава от хранителните навици на българина. Докато правим тестото отделно изпичаме пилешки фенер, който после варим в компанията на моркови, праз лук и подправки. От червеното тесто замесваме пелмени, които пълним със смес от козе сирене и рикота. Сваряваме пелмените и ги поднасяме с отцедения бульон от варенето на печените пилешки кокали - странно, но вкусно!
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ