Панирани червени чушки
Лесно | Порции 2-3
| Видяна: 14960
Едно от любимите ми ястия, както и на моя племенник Тони.
Необходими продукти:
- 10 броя печени червени чушки
- 3 яйца
- 4 с.л. брашно
- 100-150 мл олио
- Сол на вкус
Начин на приготвяне:
Предварително осолявате чушките, след което обилно ги овалвате в брашно. После ги потапяте в разбитите яйца и ги пържите в умерено загрята мазнина, по 3 минути от всяка страна. Тайната е в пърженето. Растителната мазнина не трябва да е много гореща, за да не изгарят, но не трябва и да е много слаба, за да не поемат прекалено много от нея.
Добър апетит!
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ