Панирани рибени кюфтета със скумрия и картофи
Средно | Порции 2-5
| Видяна: 3254
Гофрети с нишесте и яхния от месо с картофи.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 16.10.2014 г
Днес ще готвим по изискани и ежедневни рецепти от Белгия:
- Вълча манджа с два вида месо - телешко и свинско, сервирани с пюре от картофи и пащърнак.
- Байганети с хрупкава златна коричка и плънка от рибно филе с картофи.
- Домашни гофрети, печени на гофретник с три вида сос - шоколад, карамел и ванилия от пудинг с мляко.
Най-важните съставки
белтъци, бира, брашно, ванилова захар, газирана вода, дафинов лист, див лук, жълтък, зеле, зехтин, картофи, крем пудинг, магданоз, мая, мляко, олио, пащърнак, прясна мая, Свинско, скумрия, сол, сол и пипер, телешко, телешко филе, черен пипер, чесън
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 5 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ