Регистрация

Панирани пържени тиквички с брашно, яйце и галета



Панирани пържени тиквички с брашно, яйце и галета
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 12013

Ордьовър от тиквички с хрупкава коричка - постно мезе за бира.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Пържените тиквички са класика в правенето на домашни нездравословни мезенца и ордьоври, въпреки че са далеч по-полезни от пакетче с чипс например. Ако очаквате по-специални гости или искате да си направите една идея по-луксона гарнитура или предястие, то вижте как бързо и лесно и да ги спретнете у дома си. Нарязвате тиквичките на кръгчета или правоъгълници, овалвате ги в брашно, после в яйце, за финал в галета, пържите на маслена баня и... готово. А сега можете да си отворите и една биричка.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
2
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. !
  2. 33
  3. 808
  4. кожа
  5. Украса
  6. %D0%BE
  7. 38
  8. доматен
  9. 50
  10. 538

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта