Панирани препечени филийки с шунка
Печени филии на фурна с яйце, сирене и зеленчуци.
Бон Апети
Излъчен на 01.01.2016
Бърза закуска за цялото семейство са тези страхотни филийки с месо, яйчице, сирене и мляко. Те са доста по-здравословни от пържените филии, защото въпреки че се панират с яйца, се пекат на фурна и не са така пропити с мазнина. Освен това приготвянето им отнема по-малко време, защото не сте вързани към печката докато се готвят, не се омирисвате на пържилка и същевременно успявате да сложите нещо питателно и вкусно на трапезата. Рецептата позволява импровизации както със зеленчуците (вместо чушки можете да използвате домати или просто да ги пропуснете), така и с вида месо (опитайте с пилешко роле, бекон или друг вид колбас, останал в хладилника). Пармезана пък можете да замените с кашкавал и така се получава една от онези благоприятни рецепти в стил "да изчистим хлядилника".
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ