Панирани пилешки хапки с гарнитура от булгур, печурки и праз
Лесно | Порции 4
| Видяна: 3303
Маслен кейк с бял шоколад, поднесен със зимна безалкохолна гореща напитка с тиква и кафе.
Бон апети
сезон 5
Излъчен на 09.12.2014
Днес ще готвим по нещо за всеки:
- Тиквено лате или горещ десерт от тиква с кафе и соево или бадемово мляко.
- Брауни албинос или вариация на блонди с бял шоколад и масло.
- Постно ястие или гарнитура с булгур, гъби и праз лук.
- Панирани пилешки хапки с лимонова нотка.
Най-важните съставки
бадемово мляко, брашно, булгур, бял шоколад, ванилия, ванилова есенция , гъби, гъби печурки, захар, зеленчуков бульон, зехтин, кафе, лимон, лимонов сок, лимонова кора, магданоз, масло, мащерка, пилешки бульон, пилешки гърди, пилешко месо, пилешко филе, праз лук, соево мляко, сол, сол и пипер, тиква, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 1:30 часа
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ