Пай с ябълки, круши и бадеми
Лесно | Порции 6-8
| Видяна: 1880
Френски плодов сладкиш с ядки и амарето.
Бон Апети
Излъчен на 18.12.2015
Бабината плодова баница може да се превърне и в изискан френски сладкиш с още малко добавки. Към традиционните кори с ябълки и круши слагаме бадемова паста с жълтък и масло, а след като се изпече вкусния тестен десерт, го намазваме с плодово желе, което създава съвършен завършек на пая и го прави наистина елегантен финал на една хубава вечеря.
Най-важните съставки
бадеми, брашно, жълтък, захар, кори за баница, кори за пай, круша, круши, ликьор Амарето, мармалад, масло, плодово желе, ябълки
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1:20 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ