Регистрация

Джинджифилов сладкиш с круши



Джинджифилов сладкиш с круши
Лесно   |   Порции 8-10   |   Видяна: 1987

Маслен кекс с карамел, круши и джинджифил.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 27.09.2016

Аромат на канела, джинджифил, карамел, круши и печено сладко тесто ще се разнесе в дома ви, ако решите да си направите този плодов сладкиш с подправки за курабийки. Първо се карамелизират крушите и заедно с карамеления сос от тигана застават на дъното на тавичка за десерти. След това се приготвя тестото, ароматизирано на ванилия, канела и джинджифил. Излива се върху карамелените плодове и сладкишът се пече за по-малко от половин час. След охлаждането му се обръща с плодовете нагоре. Ето - една радост за окото и небцето.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта