Оригинални суши със сьомга, скариди и рачешки рулца
Средно | Порции 2-4
| Видяна: 4541
Приготвяне на суши в български условия.
Да се приготвят суши дори и в български дом не е толкова сложно. Вече има магазини за източноазиатски продукти и подправки, от които можете да си купите пълен набор ексцентрични кори и сосове, с които да направите японското предястие. Останалото е желание, ентусиазъм и някоя лесна рецепта, в които стъпките се описват крачка по крачка - като тази например. Ако следвате инструкциите, няма къде да сбъркате. Опитайте!
Най-важните съставки
авокадо, водорасли нори, захар, краставица, моркови, нори, ориз, оризов оцет, рулца от раци, скариди, сол, сьомга, филе от сьомга
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ