Ордьовър с яйца, калмари, раци и хайвер
Лесно | Порции 2-4
| Видяна: 1900
Предястие с морски дарове в майонеза с яйца.
Необходими продукти:
- 6 варени яйца
- 200 грама рулца от раци
- 300 грама варени калмари или само пипала от консерва
- 150 грама майонеза
- сол и черен пипер
- 150 грама червен хайвер
Начин на приготвяне:
1. Нарежете месото от калмари на тънки ивици или лентички.
2. Разделете жълтъците от белтъците на яйцата и натрошете жълтъците при калмарите.
3. Добавете в блюдото наситнените на кубчета рулца от раци, осолете и опипрете на вкус и сипете майонезата.
4. Разбъркайте хубаво и заравнете ордьовъра.
5. Рендосайте отгоре варените белтъци, а върху тях украсете с червен хайвер.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ