Регистрация

Ордьовър от печени яйца с черупките



Ордьовър от печени яйца с черупките
Средно   |   Порции 8 яйца   |   Видяна: 3602

Камбоджанско предястие с пълнени яйца на фурна.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 13.09.2016

Спираме се на камбоджанска рецепта за яйца, по която създаваме един незабравим ордьовър от печени с черупките яйца. Направата им си има тънкост - за начало внимателно вадим суровите яйца от черупките, разбиваме вътрешността с лук и подправки и я връщаме обратно. Следва да ги запечем. Може да го направите и само на фурна, но ако разполагате със скара или барбекю, добре е да придадете финален завършек на вкуса, като ги оставите да се поопушат малко. Ако сте традиционалисти, то спазете рецептата докрай, като поднесе печените яйца със сос от джинджифил и още изненади. Вижте как точно се прави всичко във видеото:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта