Норвежко хлебче с трици и грахам
Средно | Порции 4
| Видяна: 6472
Белтъчен десерт и манджа от пилешки бутчета.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 05.02.2015
Днес ще надзърнем в норвежките готварски книги:
- Пилешки бутчета фрикасе с масло, праз лук, къри и сметана, сервирани върху зеленчуци.
- Плоски пълнозърнести питки с овесени трици, брашно грахам и свинска мас.
- Сладък омлет или бърз и лесен десерт с ванилия, сметана и масло.
Най-важните съставки
белтъци, брашно, ванилия, ванилова есенция , ванилова захар, грах, жълтък, заквасена сметана, захар, картофи, квасена сметана, кисело мляко, къри, масло, моркови, овесено брашно, пилешки бутчета, праз лук, свинска мас, сметана, сода бикарбонат, сода за хляб, сол, сол и пипер, хлебна сода, черен пипер
Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1:30 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ