Наденица с кисело зеле, ябълки и кисело мляко
Лесно | Порции 4
| Видяна: 2597
Варена наденица със зелева гарнитура.
Наденица с кисело зеле - традиция за всеки табиетлия, който обича родните вкусове и залага на мазните зимни ястия. Още по-вкусно ще стане, ако направите запръжката със свинска мас. Но, разбира се и по-нездравословно. За финал заливаме с разбито кисело мляко. А какво по приятно да изпиете и чаша вино с така направеното мезе.
Най-важните съставки
зеле, кисело зеле, кисело мляко, лук, наденица, олио, оцет, свинска мас, сол, сол и пипер, черен пипер, чесън, ябълки, ябълков сок
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 50 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ