Регистрация

Миди Рокфор с вино и сметана



Миди Рокфор с вино и сметана
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 3261

Миди с винен сос и синьо сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 11.01.2016

Мидите са луксозен ордьовър, с който можете да пленявате сърца, особено щом са сготвени по традиционна френска рецептата. Ястието се спретва бързо, а в състава му освен черупчестите морски обитатели се намества страхотен бял сос от мидения бульон от варенето, смесен с масло, сметана, шардоне и разтопено синьо сирене. Красивата храна се поднася по желание с наситнен див лук и препечен хляб.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
1
3 става
4
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта