Миди Рокфор с вино и сметана
Лесно | Порции 2-4
| Видяна: 3261
Миди с винен сос и синьо сирене.
Бон Апети
Излъчен на 11.01.2016
Мидите са луксозен ордьовър, с който можете да пленявате сърца, особено щом са сготвени по традиционна френска рецептата. Ястието се спретва бързо, а в състава му освен черупчестите морски обитатели се намества страхотен бял сос от мидения бульон от варенето, смесен с масло, сметана, шардоне и разтопено синьо сирене. Красивата храна се поднася по желание с наситнен див лук и препечен хляб.
Най-важните съставки
бял пипер, бяло вино, див лук, лук, масло, миди, синьо сирене, сметана, сол, сол и пипер, хляб, чесън
Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ