Регистрация

Лют балкански пържен боб и баница с пъстърва



Лют балкански пържен боб и баница с пъстърва
Трудно   |   Порции 3-6   |   Видяна: 3244

Сиропирани татлии с лимонов сок и захар.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 169 - Сезон 2

Дължина: 21:46
Излъчено на: 2012-05-11 11:30
 
 
Днес ще готвим рецепти от старите готварски книги:
 
  • Баница с риба - пъстърва, селъри и лук се гушкат под тестено одеало.
  • Българска боб чорба със запръжка, домати и люти чушлета - традиционно народно ястие.
  • Оригинални татлии с много масло, захарен сироп и лимонов аромат.

 

 

 

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта