Регистрация

Лучен пай от стар хляб с кашкавал



Лучен пай от стар хляб с кашкавал
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 2481

Солен пай с препечени филийки и лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон апети

Излъчен на 20.10.2016

Ето хитра рецепта как да впрегнете стария хляб в направата на вкусно топло ястие. Първо обаче трябва да се заемете с плънката на този доста странен, но вкусен и оригинален солен сладкиш. Лукът се карамелизира търпеливо в масло, добавя му се мляко и настъргано сирене грюйер или кашкавал, овкусява се със сол, пипер и индийско орехче. Так направената смес изчаква да препечете хляба и да го подредите по дъното и стените на формичка за сладкиши. Над филийките се изсипва лучената плънка и отново се покрива с препечен хляб. Запича се на фурна и своеобразният лучник е готов.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
2
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта