Луксозен камачак с плънка от яйца, спанак и сирене
Средно | Порции 6
| Видяна: 3729
Постна винена яхния и кокоски с плодове.
Бон Апети
Сезон 5
Излъчен на 17.03.2015
Днес ще готвим изискани полубългарски ястия:
- Тарт по български - добре изпечена кора от качамак, в която има млечна смес от сирене, спанак и пресен лук.
- Зеленчукова яхния със сезонни зеленчуци и бяло вино.
- Домашни сладки за кафе с бял шоколад, боровинки и кокос.
Най-важните съставки
бяло вино, вода, горчица, грах, дафинов лист, зелен лук, картофи, лук, магданоз, масло, мляко, моркови, пресен лук, риган, сирене, сламурено сирене, сол, сол и пипер, спанак, царевично брашно, царевично нишесте, целина, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1:20 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ