Лодки от авокадо с крем от кашу
Постен ордьовър с авокадо, ядки, лук и целина.
Бон Апети
Излъчен на 28.03.2016
Пълнено авокадо - добра идея за посрещане на гости. Разбира се, няма да нахраните никой с тази рецепта, но ще успеете да приготвите и сервирате едно незабравимо предястие, което се прави доста лесно. Най-много време изисква кисненето на кашуто във вода, затова го сложете да покълва още от предишния ден. След това ви остава около четвърт час да приготвите мезето. Пюрирате кашуто с лимонов сок, скилидка чесън и зехтин. После добавяте в него наситнен червен лук и целина и на финала пълните плодовете с постната висококалорична смес. Освен бързо, вкусно и лесно, това предястие е и доста полезно.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ