Пълнени картофи с пушена скумрия
Картофени кошнички с рибена плънка.
Бон Апети
Излъчен на 28.09.2016
За да сготвим тези вкусни пълнени картофи с риба, първо сваряваме 12 едри картофа без да ги белим. После ги разполовяваме и с лъжичка изгребваме сърцевината. Докато любимата храна на колорадския бръмбар се е готвила във водата, ние не сме стояли безучастно. През това време се приготвя вкусната плънка от запържени лук и чесън, смесени с пушено филе от скумрия или друг вид риба по желание и овкусени с подправки. На финала към тях се прибавя сърцевината от картофите, изгребана с лъжичка. Лодките се пълнят със сместа и се запичат за 20 минути във фурна. Вижте как точно става всичко във видеото:
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ