Регистрация

Леща по индийски с доматено пюре



Леща по индийски с доматено пюре
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 3140

Веганска леща на тиган с индийски подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 13.04.2016

Рецептата започва с кратък урок как се прави масала в домашни условия. А след това продължаваме със същинското готвене, което включва правене на лучена запръжка, в която къкри червена леща. За да запазим индийската традиция семенцата на варивото се подправят с направената предварително масала и се овкусяват с още странни за европееца подправки като пушен пипер, пресен кориандър и кокосово мляко. Малко преди да махнем тигана от огъня, добавяме и наситнен спанак. Така имаме страхотно постно основно индийско ястие или пък гарнитура към някое месце масала.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта