Регистрация

Лесен козунак за начинаещи



Лесен козунак за начинаещи
Средно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 6209

Плетен великденски козунак със стафиди, бадеми и ванилия.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Правенето на козунак не е така трудно, както си мислите. И следващото видео ще ви убеди да опитате. Само трябва да спазвате стъпките и ще се изумите как от вашите ръце ще излезе традиционният български хляб за Възкресение.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 2 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
1
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта