Лесен джинджифилов кекс с лимон
Лесно | Порции 6-9
| Видяна: 3242
Маслен кекс без набухватели.
Бон Апети
Излъчен на 01.12.2016
Готвим обикновен домашен кекс, като леко разкрепостяваме рецептата, добавяйки малко повече масло и настърген пресен джинджифил. Другата изненада в сладкиша е лимоновия аромат, който се носи както от рендосаните лимонови кори, така и от сока на киселия плод, изстискан в сместа. И ако в най-лошия случай десертът ще ви отнеме половин час за приготвяне, то после идва голямото чакане, защото трябва да се изпече на 160 градуса за час и половина.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 2 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ