Латиноамериканска кухня - супа, основно и десерт
Трудно | Порции 3-5
| Видяна: 3651
Печен боб със свинско, млечна супа с лук и яйчен десерт с кондензирано мляко.
Епизод 222 - Сезон 3
Дължина: 22:26
Излъчено на: 2013-06-04 11:30
Днес ще готвим ястия от Южна Америка:
- Южноамерикански яйчен крем със сос от кондензирано мляко и ром.
- Колумбийска супа за закуска с пресен лук и яйца.
- Портогалско месно ястие с червен боб - най-добрият спътник на бирата.
Най-важните съставки
бекон, ванилия, вода, домат, захар, италианска наденичка, кимион, кондензирано мляко, консерва белени домати, консерва домати, кориандър, лук, мляко, наденица, оцет, пилешки бульон, пресен лук, пушен шарен бекон, ром, Свинско, сол, сол и пипер, хлебни трохи, хляб, червен боб, черен пипер, чесън, чоризо, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ